Минатата Пристигнувања

Similar products

 • Ја сакам Македонија

  26,00

 • Гоце Делчев - 4 Бои

  26,00

 • Џемпер Унисекс - Ние Народот од Македонија

  36,0042,50

 • Унисекс Џемпер - Никогаш Северна

  22,5029,00

Портрет - Јане Сандански

Портрет - Јане Сандански

43,0088,50

Даноци и испорака се пресметани на крајот.
За Република Македонија цената е без порез.

Description

Македонски револуционер и Национален херој во Република Македонија
• Поли-памучна основа без киселини, неутрална pH вредност
• Платно во мешан полиестер-памук 0,5 мм (20,5 мил)
• Тежина на платното: 470 g/m² (13,9 мл/yd2)
• Отпорен на избледување
• Рачно монтирано на специјални рамки од цврсто дрво
• Облога со непрозирна завршница
• 1,5 ″ (3,81 см) длабочина
• Елементи за монтажа
• Основен производ во ЕУ произведен во Латвија
• Основен производ во САД произведен во САД
Овој производ ќе биде направен особено за вас веднаш штом ќе нарачате, поради тоа ни треба малку подолго за да го доставиме до вас. Да се ​​направат производи по побарувачка наместо на големо помага во намалувањето на хиперпродукцијата, затоа ви благодараме што донесовте внимателни одлуки за купување!

.fusion-body .fusion-builder-column-0{width:100% !important;margin-top : 0px;margin-bottom : 0px;}.fusion-builder-column-0 > .fusion-column-wrapper {padding-top : 0px !important;padding-right : 0px !important;margin-right : 1.92%;padding-bottom : 0px !important;padding-left : 0px !important;margin-left : 1.92%;}@media only screen and (max-width:1024px) {.fusion-body .fusion-builder-column-0{width:100% !important;}.fusion-builder-column-0 > .fusion-column-wrapper {margin-right : 1.92%;margin-left : 1.92%;}}@media only screen and (max-width:523px) {.fusion-body .fusion-builder-column-0{width:100% !important;}.fusion-builder-column-0 > .fusion-column-wrapper {margin-right : 1.92%;margin-left : 1.92%;}}

.fusion-body .fusion-flex-container.fusion-builder-row-1{ padding-top : 30px;margin-top : 0px;padding-right : 30px;padding-bottom : 30px;margin-bottom : 0px;padding-left : 30px;}

Additional information

WeightN/A

Reviews

There are no reviews yet.

Only customers who have logged in and purchased this product can leave a review.

Табела на големини

Size guide
12″×16″16″×20″18″×24″24″×36″
Height (inches)12161824
Width (inches)16202436
12″×16″16″×20″18″×24″24″×36″
Height (cm)30.540.645.761
Width (cm)40.650.86191.4

Поврзани производи

Title

Go to Top